FYFAN!!!

OÄRLIGHET ÄR DET VÄRSTA JAG VET, FATTAR INTE VARFÖR MAN MÅSTE LJUGA? SANNINGEN KOMMER FRAM FÖRR ELLER SENARE......

Jag vet!!!!

Hallå, vet att jag inte skrivit på ett tag men varit så mkt nu inte mått bra alls, högt blodtryck och äggvita i urinet misstänkte havandeskapsförgiftning men dom proverna visar inget som tur är. Kanske blodtrycket är högt pga sömnbrist, är iaf helt slut.

Sprungit var och varannan dag på förlossningen känns det som, men blir ingen igångsättning för min del pga jag snittades sist och det finns risk att dom spränger livmodern och det kanske inte är så himla bra, i fredags gick slemmproppen och igår va jag öppen 2 cm sa doktorn men verkar inte hända så mkt men är pga jag inte har så kraftiga sammandragningar så det lär väl ta tid det här men har tid till förlossningen på torsdag och har inte hinnan spruckit innan dess så tar dom hål och då förhoppningsvis sätter igång det hela.
Så på torsdag kanske man får sin lilla bebis :)

nää nu ska jag ta äta frukost här, få se vad som händer sen, lär inte skriva nå mer försn den lilla kommit så får se när jag skriver igen!  HEJS VEJS PÅ ER SÅ LÄNGE!!!!!


TISDAG OCH BLÄÄÄÄ

Har inte haft ork med att blogga, haft sånna sammandragningar  inte sovit på 2 dygn och sen kände jag inga foster rörelser på nästan ett dygn så igår åkte vi in till förlossningen, bebisen levde men låg o sov trött kille hehe, allt va bra förutom mitt blodtryck tok för högt och äggvita i urinen så kanske håller på utveckla havandskapsförgiftnig sa dom så ska till BM på torsdag och då ska dom kolla upp så det inte blivit värre, men det förklarar ju varför jag mår som jag gör ont i huvet och yrsel. Bara 9dar kvar till utsatt datum så får se när lillkillen vill titta ut...
Inatt fick jag sova iaf.

Och Leon sjuk igen,misstänker att han inte kan dricka mjölk för då får han magknip och skriker hela natten precis som ett barn med kolik så sagt det till dagis att dom inte får ge han mer mjölk utan dom får ge han vatten ist. Sen e han så kletig i ögonen så hoppas bara ingen ögoninflamation på gång men men får gå till doktorn om det inte blir bättre. Rensat i Milles gaderob idag oxå,en hel del han vuxit ur så spar det mesta till Leon sen så på sätt är det väl tur det blir en pojk till så har man 3 pojkar irad som kan ärva kläder osv =)

Så mkt just nu känns det som, hur man ska orka och hinna med allt men men man får leka stålkvinna så blir nog allt bra.


sååå mkt.............

Det är så mkt jag vill men vart ska man börja nånstan?hmmm.... och kommer man ha råd för allt det kostar, man kanske får börja priotera om???
                  

HUR SKA JAG GÖRA?????


Lördag!

Igår så fick Leon va hemma från dagis, bara Mille va på dagis,  så leon fick följa med mamma & pappa till stan, vart lite shopping där.
Ramar till gravidfotorna som Kristin tagit på mig så nu blir det sätta upp dom på väggen =) sen vart det kallinga till Mille (vet inte vart hans tar vägen,antagligen blir dom kvar hos pappa sin) trosor till Bella, går alltid åt =) Sen så vart det vinter kängor till Leon oxå, börjar bli så kallt. Måste köpa det till Bella & Mille oxå men dom måste vara med så det blir rätt storlek.
Vid 3 som vanligt så cyckla älsklingen iväg och hämta Mille från dagis sen drog han iväg och skulle övningköra. Strax efter Mille kom hem så kom pappa Christian och hämta Bella & Mille ganska tidigt brukar han inte göra, pappa helg för dom =)
Älsklingen övningkörde till Biltema igår, och han hade med sig lite grejer därifrån oxå, ny cyckel hjälm till Mille (det behövdes,hans e för liten), barnsits till cyckel, nya klädsel till bilen (skit snygga) en stor hink med leksaks djur till Leon,han älskar tydligen leka med sånt för han blev överlycklig när pappa kom hem med sånna, han leker tydligen med sånt på dagis =)

Såg två dräkter på lindex som jag MÅSTE köpa till bebis,blir nog på tisdag då jag får pengar av mamma, om jag nu ine ligger o föder då hihi men det tror jag inte.
Hade en äcklig dröm inatt, drömde att förlossningen satte igång när jag gick på toa så börja jag blöda och så kom det en slemmig klump o det va en bebis, sån där klump man får när man får missfall men det visade sig då att jag hade tydligen väntat tvillingar men den ena hade dött i magen o det va den som kom ut. Äcklig dröm så tur det bara va en dröm men kändes så verklig...

Pappa Jocke jobbar extra idag så får se när han kommer hem då, gudmor Camilla skulle komma över idag så får se om hon dyker upp, ligger väl bakis hehe. Så undra vad mamma & leon hittar på så länge...  VAD SKA ALLA HITTA PÅ IDAG DÅ?

Torsdag morgon och fotografering på dagis....

Glömde bort att blogga igår, hade verkligen en slappar dag sov bort hela förmiddagn men det behövdes, ladda batterierna igen =) Sen på e.m va jag ju tvungen fixa me lite papper så man får pengar nånstans ifrån.

Nu är det torsdag morgon och jag går in i vecka 39 idag känns bra kan jag lova, alla myter om att kunna sätta igång en förlossning är bara BULL SHIT säger jag bara funkar inte :/ men men han tittar väl ut när han själv vill då inte så mkt jag kan göra fast jag vill ha ut han nu.
Dom stora äter frukost och lillskiten sover fortfarande men det förstår man att han gör efter all nattbråk med han inatt så ska ta passa sova sen vi lämnat grabbarna på dagis =)

Grabbarna ska fotografering idag på dagis, jipiii första dagis kort för Leon, vi skulle igentligen haft 18 månaders läkarbesök och vaccination idag men bokade om den för vill ju inte missa första korten liksom =)

Nej nu blir det ta väcka Leon och älsklingen här....  ha en bra dag allihopa, vad ska ni ta hitta på???

Tisdag morgon....

Tisdag morgon och för en gångs skull e vi tidiga slipper stressa=) Bella har sprecis stuckit iväg till skolan och jag ska snart iväg med killarna till dagis, sen ska jag över till Ullis en sväng =)

Fixa lite ärenden på stan oxå innan man åker hem igen, älsklingen hämtar pojkarna idag så jag slipper springa så mkt börjar bli tungt nu 16 dagar kvar till utsatt datum <3

Nu ska jag ta fixa ordning mig själv oxå... Hejs vejs!!!


Det här vill jag ha....

Har hittat köksbord och sängram som jag vill ha...   sen vet jag nu hur jag ska göra om köket/matplatsen =)




Måndag kväll...

Alla 3 mammas älsklingar sover nu och den stora älsklingen är på jobebt så blir ensamt inatt, men som sagt kan ändå inte sova vaknar minnst en gång i timmen får gå upp o kissa och sen smärtan man har men snart över hoppas jag 17 dagar kvar till utsatt datum men hoppas att denna bebis vill komma innan som dom andra gjorde =)

Köpte Hallonbladste härom dagen, hörde att den kan sätta igång det hela men det enda som hänt hittills är molande värk bara men sen inge mer :/ men med min tur så får jag väl vänta nåra dagar till innan den vill titta ut.

Sen är det mkt planer inför vårt kommande bröllop som kommer ske i sommar, ringarna e valda, kyrkan och lokal bokad, vet ju ungefär hur jag vill klänningen ska se ut så det blir och sticka iväg o leta efter en men det får bli när bebis är ute =) vi har börjat skriva ner vilka vi ska bjuda osv... 
vill inte alls ha så stort bröllop så vi får se hur många det blir till slut =)

nääähe om man skulle ta sin kopp te o kika lite tv då sen ta försöka sova.

shopping

Jag och älsklingen var ut till babyproffsen och jysk idag,, vart spjälskydd, snuttefilt, nappar, dr brown flaska till bebis så nu kan han gott ta komma tycker jag =) sen så fick Leon en ratt till sin vagn =)
sen från jysk så vart det nya täcken till Isabelle och Milton, även lakan till Milton och lakan till mig och älsklingen, så idag har man gjort av med pengar.

har sån jävla huvudvärk och är irriterad på allt just nu, önskar jag fick lite egen tid känner att jag orkar snart inte så mkt mer, smärtan man har hela tiden gör att min stupin pallar inte, blir arg för minsta lilla så FÖRLÅT mina barn att mamma är som hon är just  nu mår så dåligt av det. Mamma älskar er över allt annat ändå <3<3<3

Ska ta koka en kopp te nu och vänta hem älskling för sen kryper jag ner i badet en stund för att slappna av,,,

Ha en underbar lördag kvall allihopa!!!!


Tänkte bjuda på en bild så här på en lördag morgon =)




Tänkte bjuda på en av bilderna som snälla Kristin Lundberg tagit på min gravida mage, älskar verkligen dom bilderna, synd bara att man aldrig kom på tanken när man vänta dom andra men men... ska kolla med henne sen om hon vill/har lust att fota den nyfödda sen!

Lördag morgon....

Morgon pigga barn har man kan man lugnt säga, mina små älsklingar <3
Så bara kliva upp o se glad ut fast man inte själv sovit så mkt men men min tid komemr väl...
Passar på tvätta nu på morgonen när man ändå måste upp.

Blir inge IKEA idag *snyfft* men svärmor är sjuk så det får bli en annan gång, få se om bebis kommit innan =)
Mamma kommer och tittar till barnen idag en stund så jag och älsklingen ska iväg till jysk och babyproffsen, lättare utan alla barn =)

Vill dom ska komma o tapetsera nån gång, jäkla väntande på det hade ju velat ha iordning innan bebis kommer men det får man väl drömma om *suck* Jo vi komemr få större kyl och frys jätte skönt tanke på hur många vi är, våran frys e så liten så man får inte in så mkt och handla hela tiden funkar inte. Så får hoppas som dom sa att har vi "otur" så kan dom råka riva väggen så dom får bygga upp det igen och då blir det omtapetsering i köket oxå så HOPPAS HOPPAS dom gör det hehehe så slipper jag fixa det själv... LITE EGO hahaha

19 dagar kvar nu tills bebis ska komma, va och köpte Hallonbladte igår och tog en koppa igår kväll till IDOL, trodde det skulle vara skit äckligt men nejdå det va rätt gott, blir och dricka nåra koppas idag =) få se när bebis kommer, hört att tet kan sätta igång, så hoppas kan man juh tänker inte gå över tiden iaf har ju så ont redan...

nä nu ska jag ta fixa lite här hemma, skriver senare vad man shoppat.....

Fredag!!!

Morgon, grabbarna vakna innan 6 här imorse och mamma jätte trött pga sömnbristen man har nu, kan inte sova har så ont hela tiden, hoppas denna lilla krabat kommer tidigare och att man inte går över tiden. Han har inte fixerat sig än men BM sa igår att alla abrn gör inte det speciellt om man har barn sen innan för bäckenet är så mjukt,,, så jag skulle ta det väldigt lugnt och om förlossningen sätter igång att jag inte stutsar runt tanke på navelsträngen sa hon. Så ta sig till förlossningen försiktigt sa hon, får föllja hennes råd, jag som tänkte försöka sätta igång det själv om den hade fixerat sig men törs inte nu =/

Fick dom fina grav bilderna igår och är jätte nöjd med dom och älsklingen älskade dom bilderna =) Tack så jätte mkt Kristin Lundberg, komemr kontakta dig sen ang bilder på den lilla nyfödda sen hihi =)

Fredag idag så får se vad dagen har att erbjuda sig, ska iaf till hällso o köpa hallonbladste, har hört att det ska vara bra =)

Ha en fortsatt bra dag....


morn morn en ondag morgon....

Idag vakna vi tidigt här för ska till tandläkärn med Milton, sen blir det dagis för grabbarna. Undra vad jag ska ta hitta på idag om man ska hem o vila eller om jag ska iväg o kika på färg hmm??? få se vad det visar sig när grabbarna är lämnade =)

Nu blir det frukost här....


*** vill ha till köket ***




Skulle villja ha denna tapet som fond i köket, vad tycker ni???

Underbar dag!

Haft en underbar dag med älsklingen på stan idag, vi va och åt lunch på Ming Palace så sköööönt med egen tid med älskling.
Sen så gick vi runt på stan och kika, köpte en bok där vi ska skriva upp allt som rör sig om det kommande bröllopet och sen har vi vart o tittat på ringar och bestämt vilka det blir. Min vigsel ring är inte billig direkt men fastna för det och den ska jag ha och J han tyckte oxå om den, det blir vitt guld tycker det är finast =)

Jag åkte o hämta pojkarna idag för skulle ändå ha uppföljnings samtal med dagis fröken så.
och älsklingen hade ringt o bokat både kyrka och lokal =) äntligen börjar han ta det på allvar!!!
Så nu blir det att inhandla inbjudningskort o sånt oxå, sen kika efter klänning men det vill jag göra efter bebis kommit =)
Vet ju ungefär hur jag vill att klänningen ska vara så hoppas på hitta en sån =) Enkel o fin klänning,inte för mkt truttelilutt på hehe....

När vi lagt barnen ikväll så ska vi sätta oss och skriva ner vilka vi tänkt bjuda så får se hur många det blir, vill inte ha stort bröllop så men få se hur många vi kommer till :P


Nää nu ska jag ta fixa lite här....

RSS 2.0