Helgen!!!

Fredag: Så börja med att jag o killarna åkte till willys o handla lite,sen så köpte vi med mat från MC. På kvällen sen så hade vi tacokväll hos Camilla,alltid trevligt umgås med gumman. Vi va hemma rätt sent halv 11 så barnen isäng så fort vi kom hem hihi ochsen kolla jag o älsklingen film=)

Lördag: Jobbig dag,Mille har sån trots nu så det knäcker mig helt... men jag åkte ner på stan med barnen när Jocke skulle till sin gamla längenhet o fixa det sista. Köpte två bodys till bebisen :) Sen så fixade jag ordning kasslergräteng oxå,mums =)




Idag söndag : Mille fick åka hem till mummu idag,tack mamma för du ställer upp så jag får andas ut o samla nya krafter. Så tacksam att hon finns för mig o barnen. När Mille hade åkt så knalla jag med Leon & Bella upp till centrum till apoteket och sen handla vi på Ica. När vi kom hem så fick Leon sin välling och han somna på en gång och sov i 3 timmar, jag slumra till på soffan o sov två timmar jag med =) Tur Bella e så stor så hon klarar sig så bra så man får vila. Hon hade gått ut till en kompis o lekt medans jag sov. Snart kommer älsklingen hem så ska vi ta äta lite o sen kanske glo på film =)
Imorn ska jag till stan o shoppa med gumman (UTAN BARN) så man har nå snyggt o ta på sig på kryssningen =)

hahahaha

Dagen börja med att jag och grabbarna åkte till Wilys o handla lite grejer,sen så köpte vi med mat från MC för hade lovat barnen det plus att vi jag ville ha dom rosa glasen =)
Hoppas denna skit väder slutar snart...  Ikväll så ska vi hem till Camilla o tjejrna på tacokväll,niiiiiice!!

Blir fan trött på en viss person,du klagar på allt och om mig att jag läser din blogg osv,ta fan reda på fakta innan du öppnar käften flicka lilla.
Du ska fan vara glad att jag gav dig en chans efter det du gjorde,men tänker inte ge dig nå fler chanser.
Och att jag skulle bry mig om ditt liv hahahaha inte ett dugg intresserad eller avundsjuk på ditt dåliga liv. Och undra vem som bryr sig om vems liv igentligen???hahaha det va ju fan du som direkt ringde till en person och va tvungen o veta vad för kön våran blivande bebis har osv! Jag fick veta ditt barns kön för att du själv ringde till en person och hon sa det till mig men bryr mig inte, glad för din skull om det nu är så att det är det könet som dom hade sagt.
Så klaga mindre jag bryr mig inte hur du tar hand om dina barn osv,inte lagt mig i det. Det som stör mig att du säger att jag skulle bry mig om ditt liv,det är ju förfan du som ska veta allt om mig hela tiden hahaha DEN SUGER jämfört med mitt liv så. Ta börja tänk på hur du behandlar folk och hur du är mot som och STÅ för vad du säger o gör istället, bara du som förlorar på allt och för mer o mer fiender om man säger så!!! LEV DITT LIV OCH SLUTA KLAGA PÅ ANDRA NÄR DU SJÄLV INTE ÄR NÅ BÄTTRE!!!!!!


Vecka 22 !!!

Beräknat förlossningsdatum: 2010-10-28

Barnet blev till omkring: 2010-02-04

Du är i vecka: 22

Du är i månad: 5

Antal graviditetsveckor och dagar: 21 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 133<3<3<3

Barnet:

Känseln

Ditt barn ser nu ut som en nyfödd i miniatyr. Barnets känselorgan utvecklas och mognar för varje dag som går, och hjärnan och nervändarna är nu tillräckligt mogna för att barnet ska känna beröring.

Om man gör ett ultraljud i den här veckan kan man se hur barnet rör vid fostersäcken och vid sitt eget ansikte samt hur det sträcker ut händerna och griper tag i navelsträngen. De är redan små utforskare.

Man kan se läpparna tydligt. Barnets fortplantingssystem fortsätter att utvecklas.

Mamman:

Varmt och svettigt

Känner du dig varmare och svettas mer än vanligt? Som så många andra av kroppens organ blir sköldkörteln mer aktiv när du är gravid. Det kan innebära att du känner dig varmare.

Trots det tycker många kvinnor att det är rätt roligt att vara gravid nu. Du kan fortfarande böja dig och sitta bekvämt, det ska inte vara några problem med att gå och morgonillamåendet har vanligtvis gått över. Du mår förmodligen ganska bra.




Vill ha!!!!!!!!!!!!!





Kollat på lägenhet!!!

Idag så har vi vart o kollat på ena av lägenheten som vi fått erbjudande på, fans både för o nackdelar med den.
Gillade verkligen köket i den men tapeterna i vardagsrummet bläääää säger jag bara och så fanns den inge plats för diskmaskin men frågade om man fick instalera o sånt själv så att fixa allt så man kan koppla in en diskmaskin kunde dom göra men isf en bänkdiskmaskin för det inte fanns plats för en vanlig,men bättre det än inget iaf.
Kan nog tänka mig bo där om jag får ändra lite o sånt så man trivs,va ju jätte fina parker iaf så man skulle ha bättre koll på barnen där än här.
Vill ju bara bort härifrån så men tur man har nåra dagar att bestämma sig iaf,så får väl se =)
Inte ens säkert att vi får den fast om vi skulle tacka JA men det visar sig hur det blir.......

Det här skrev min underbara Camilla <3

Tack för du finns
Tack för du alltid lyssnar
Tack för att du förstår
och kommer med alla råd!

...När jag först träffade dig
visste jag att du skulle bli en kompis
Men i den vänskapen hittade jag
Min allra bästa vän!

Det finns ingen som är som just du
Du både ger och du tar
Jag inser nog inte vilken tur jag egentligen har!

Tack Pia för den vänskap vi har idag ♥



Det här skrev min underbara vän Camilla till mig på FB,sååå fint gumman <3


Kärleksmums





Ingredienser:

Glasyr:

Garnering:

Gör så här:

Smält smöret/margarinet och låt svalna.

Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.

Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Kakaon kan siktas om den är klumpig. Vispa snabbt ihop med elvisp.

Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta matfettet. Vispa försiktigt snabbt ihop till en jämn smet med elvisp på lägsta hastighet.

 

Bred ut smeten i en form ca 40 x 32 cm med minst 3 cm hög kant som du antingen smörjt med matfett och bröat med ströbröd eller kokosflingor eller också klätt hela formen med bakplåtspapper.

 

Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i 10-15 minuter.

 

Gör glasyren. Smält smör eller margarin i en kastrull. Rör ner kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker till en jämn smet.

Bred glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm. Strö över kokosflingor.

 

Låt stå och stelna. Skär kakan i fyrkantiga bitar.


Vecka 21 <3

Barnet

Fostret har ännu inget underhudsfett. Det sväljer fostervatten och tränar därmed matsmältningsorganen. Fostret kissar i magen.

Tänderna börjar utvecklas nere i tandköttet. Fostret har hårväxt över hela kroppen men det faller av vid födseln. Antikroppar förs över från mamman till fostret.

Vikt 420 gram.

Mamma

Nu börjar en härlig tid. Magen syns väl, men är inte alltför stor. Illamåendet och tröttheten har ofta gått över och diverse småkrämpor du kan drabbas av i slutet av graviditeten har inte börjat än.

Har du oroat dig för missfall så har troligtvis den oron minskat markant vid det här laget. Din viktökning ligger troligtvis någonstans mellan fyra och sju kilo.

Pappa/partner

Prata med din partner så ni är överens om vad hon behöver för stöd. Glöm inte att även säga hur du själv känner och mår.


                 


Helgen!!!

Fredag: Så åkte mina stora barn till sin pappa och Leon han fick sova hos sin gudmor så jag och älskling va ut och åt på kina, mums så gott =) Sen hade vi en mys/film kväll hemma.

Lördag: Sov till halv 9 sen kunde jag inte sova längre,saknade min lilla skrutt men vi åkte till Camilla runt halv tolv. Sen så vid ett taget drog vi till parken zoo, Leon tyckte det va jätte skoj se djuren, titta, titta där sa han hela tiden :) men vart inte så trevligt som jag trodde för jag och älsklingen blev osams. Vart jätte arg på han,men mest kände jag mig sårad! Men på kvällen fick jag ensam tid med Leon, älsklingen drog iväg och tog nåra öl med Danne :) menmin sallad som jag ville ha fick jag inte för jag ville inte äta så sent på natten. Va inte så glad när han kom hem för tyckte han kunde sagt att han skulle komma hem senare än han sa och inte lova att jag skulle få salladen den o den tiden som han sa, då hade jag kunnat gått handla den själv innan så men men...


Söndag :  Beräknat förlossningsdatum: 2010-10-28,Barnet blev till omkring: 2010-02-04,Du är i vecka: 20,Du är i månad: 5,Antal graviditetsveckor och dagar: 19 veckor 3 dagar,Antal dagar kvar till förlossningen: 144 ♥ Så har mkt sparkar har jag inte känt som idag, en vild bebis =) Har kännt bebisen hela dagen idag, full rulle i magen med andra ord altså. Idag så har man både tvättat och städat,behövdes verkligen uppe hos barnen kan jag lova. Shit va man får städa när man har barn altså. Nu ska jag och mina två älsklingar ta en promenad i fina kvälls solen och sen kommer mina två andra älsklingar hem från sin pappa, saknat dom jätte mkt.

morn morn....

Nu på morgonen ska jag ta tvätta lite här hemma, sen funderar jag eller måste nog ner på stan idag och köpa lite saker.
På eftermiddag/kväll åker dom stora till sin pappa så vi blir barnlediga eller nästan iaf, få se om lill skiten ska vara hos gudmor så länge vi ska gå ut o käka funderade vi på =)

Kan inte tänka mig att tiden går så fort att jag redan är i 5e månaden,shit altså gått halva tiden men syns knappt, är inte lika stor som jag med pojkarna, så får se om det tsämmer som bm sa att det blir=)

Beräknat förlossningsdatum: 2010-10-28. Barnet blev till omkring: 2010-02-04Du är i vecka: 20. Du är i månad: 5 Antal graviditetsveckor och dagar: 19 veckor 1 dagar, Antal dagar kvar till förlossningen: 146 ♥♥♥ ♥♥♥

Snacka om att den är stor lägenhet....












 
G:a Staden »
Adress:
RUDDAMMSGATAN 11
Typ: 3 rok
Yta: 101 m²
Våning: 1:a våningen
Hyra: 6745 kr
Hiss: Nej
Inflyttningsdatum: 2010-09-01
 
Övrig information
Mysig stor 3:a i gammal fastighet i gamla stan, nära till centrum och grönområden



SNACKA OM EN STOOOR LÄGENHET !!!

Skulle inte sitta fel med den hihiihi

VECKA 20!!!!

Barnet

Barnet är från huvud till stjärt ungefär lika stort som en honungsmelon. Alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20, sedan ökar skillnaderna.

Fostret får nu det vita fosterfettet som ska skydda huden mot fostervattnet.

Vikt 350 gram.

Mamma

Grattis, nu är halva tiden gången! Nu känner många att fostret rör sig i magen men det kan också dröja ytterligare. Livmodern växer och magen blir större. Ibland kan naveln puta ut. Det är inte farligt. Både den och magen åker tillbaka efter förlossningen. Storleken på magen varierar från kvinna till kvinna. Jämför inte med kompisen som är i samma vecka, det är så olika. Från och med nu växer magen däremot mer regelbundet eftersom barnet koncentrerar sig på att just växa. Måttet ökar med ungefär en centimeter i veckan. Nu behöver du också extra järn i kosten.


Fullt upp!!!!

Har haft fullt upp idag kan man säga, först med Leon på Barnmottagningen på åter besök sen han låg inne alla prover visade bra så skööönt. Sen var det bvc med Mille idag 5,5 års kontrollen + sprutan, så passade på fråga om hon kunde ge 1 års sprutan till Leon för han inte fick den då på 1 års kontrollen för han va dålig. Så det va inga problem sa hon så han fick sina två sprutor han oxå och dom va så duktiga mina små grabbar =) Bella va hos Camilla så länge, tack gumman för hon fick vara hos dig <3 Sen efter allt så knallade jag o grabbarna hem till Camilla, barnen åt lite korv med bröd och sen fikade vi. Klockan den bara ticka iväg så plötsligt va klockan halv 7 så det va bara ta åka hem med barnen. Nu ska jag få dom isäng så jag oxå kan gå sova,helt slut e man!!

Morn morn....

Leon vaknade 6.15 idag inge skoj ville helst sova till 8 iaf,men men vad ska man göra när han inte ville sova längre:/ Vi ska upp till barnmottagningen på åter besök idag,hoppas man får svar på dom andra proverna. Antagligen är det inget för isf hade dom väl ringt hoppas man.

Fan när jag logga in på FB så såg jag att en person hade skrivit till en min vän en grej som är bara så jävla falskt att inte sant. Tänker inte gå in på vad det handlar om men så dåligt bara,när personen själv vet att det inte är så. Usch för falska personer!!!

Sen kvart 14.45 ska vi till bvc med Mille på 5 års kontroll och spruta, mkt idag såman kommer nog vara helt slut när dagen är slut hehe...
Nu ska jag ta fixa lite frukost till mig och lille mannen,sen väcka dom andra barnen oxå.

Vecka 18 <3


Första ultraljudsbilden på vår lilla som BF 2010-10-28. Och vad det blir för kön, JA det vet vi om inte barnmorskan sett fel då men vi ska på ett till UL i vecka 28 för att se om moderkakan har flyttat sig. Nu ligger den aldeles för lågt,och gör det då oxå blir det snitt igen. Vill helst slippa det men men vad ska man göra... det visar sig då!!!





Om man hade råd!!!!




Denna säng skulle jag villja köpa till mina pojkar, om man ändå hade råd!!!




Vad tror ni om denna frisyr???


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0