Första gången....

Godmorgon, natten har varit sådär Leon fått nåra enstaka utbrött som han brukar på nätterna, jag hoppas att hon på barnhällsovården kommer kunna hjälpa oss för det här tar på oss verkligen.





*fäller en tår* av saknad, första gången Kian vår lilla bebis sovit borta men jag vet han har det bra hos sin gudmor ^^
Och min stora prins sovit där oxå, ikväll ska Leon & Isabelle sova där :)

Få se när älsklingen vaknar så man kan åka o hämta sina prinsar^^
Sen får vi se vad denna dag har att erbjuda....

VAD SKA NI HITTA PÅ???


Miltons kalas

Hade barnkalas för Milton igår som fyllde 6 år 18e januari men min lille Mille han fick ju vattkoppor då så....


Så tack Camilla S-L med barn, Camilla J med barn och Melika med familj att ni kom, Milton vart så glad av presenterna han fick :)

Och kärringen under hon fick väl spader när det va så livat hahaha


Trodde inte det var möjligt.....

Igår när jag kom hem efter jag hämtat grababrna på dagis så låg det ett brev från hyresvärden. Och när jag öppna det så såg att det va ett klago brev att mina grannar har klagat att mina barn skriker... trodde fan inte att det va möjligt att man kunde klaga om barn?!

Va så jävla arg att jag hade god lust gå ner till sur FITTAN och fråga vad hon har för problem men kanske va lika bra för veta fan vad hon hade fått höra...



Så jag tog och ringde till henne som hade skickat brevet och förklarade att min son som inte ens är 2 år att han sover jätte dåligt skriker på nätterna och är väldigt trotsig skriker så fort han inte får som han vill, jag kan ju liksom inte tejpa hans mun va fan tror dom.
Men hon förstog sa hon (hon hade ju egna barn så) men att dom stora "måste" jag få att förstå att man inte kan hålla på tjafsa dag in,dag ut tyckte hon.

Jojo det är ju lätt när dom inte lyssnar så inte konstigt att man blir förbannad och skriker till dom ibland.
Det va bra att jag ringde tyckte hon så hon vet vad problemet är så hon kan förklara nästa gång nån ringer in, och så sa hon att får man upprepade klagomål så kan man bli tvungen att flytta.

TRODDE FAN INTE SÅNT VA MÖJLIGT ATT MAN KUNDE KLAGA PÅ BARN SOM SKRIKER OCH KANSKE TILL OCH MED BLI VRÄKT OGA DET?!

Så mkt som stämmer..........

Helgen har varit helt underbar...

Fredags så hade jag och älsklingen myskväll med film och god mat från Ming Palace efter dom stora åkte till sin pappa,,,
Och i lördags så åkte vi till ikea vi brudar, köpte en hel del grejer där men skulle kunnat handla ännu mer om man haft pengar till allt, finns så mkt där jag vill ha =)
Idag söndag så fick jag sovmorgon, äslkling va så snäll och klev upp med pojkarna imorse så jag fick sova till 11 det tackar jag min underbara älskling för.
Sen på eftermiddag åkte vi o kolla på en hund som älaskling hittat på blocket, visst hunden va jätte fin och snäll och tycker om barn bla...
men känner att tiden för en hund finns inte nu när man har så många barn så man knappt ibland räcker till det så måste prioritera barnen i första hand och vårt bröllop så slänga ut massa pengar på en hund nu NEJ!!!
Sen så måste jag bara skriva den här texten... ♥♥♥♥Att förlåta betyder inte att du accepterar det någon gjort mot dig. Att förlåta är att frigöra dig själv från negativ anknytning. Släpp taget om det som varit och se framåt.. Livet har mycket fint att ge och man ska ta vara på varje sekund ♥♥


pratade med en "gammal" vän idag som det har varit mkt med så kändes bra o prata med henne faktiskt och den här texten säger mkt och stämmer in så bra!!!

Nehep nu ska jag ta försöka sova men inte lättaste när älsklingen jobbar :( men men... NATTI!!!!

Nu ska jag nå mina mål!!!

Nu ska jag nå mina mål, två klädstorlekar ska jag ner och hoppas dom här hjälper lite på traven och sen träna zumba två dagar i veckan och dagliga promenader :)
Hon i butiken sa att dom här ska vara effektiva!!!










Bränner bort kärlekshantagen och bukfettet!

Vad innehåller OxyElite?

Rauwolfia Canescens (Rauwolscine)
Denna ört innehåller aktiva ämnen som hindrar aktiviteten hos alfa-2 receptorerna och därmed minskar fettupptaget i cellerna runt midjan.

Bauhinia purpurea L
Sköldkörtelhormonerna tyroxin (T4) och trijodidtyronin (T3) styr ämnesomsättningen och därmed även förbränningen. Örten Bauhinia purpurea har visat sig öka den totala mängden av dessa två ämnen.

Bacopa monnieri (Leaf)
Denna ört samverkar med tidigare beskriven ört genom att förbättra omvanlingen av inaktivt T4 till superaktivt T3.

Geranium
Detta växtämne har använts för viktminskning i generationer tack vare dess förmåga att öka norepinefrinnivåerna i kroppen. Norepinefrin stimulerar alfa och beta-adrenreceptorer som ökar förbränningen och dämpar aptiten.

Cirsiumoligophyllum
Djurstudier har visat att extrakt från örten Cirsiumoligophyllum minskar inlagring av fett särskillt i buken. Denna effekt förklaras med att stimulans av beta adrogenreceptorer leder till ökad frisättning av fett från  underhudsfett och bukfett. Ökningen av fettförbränningen i och runt magen ökade 9 dubbelt i studien.
Då koffein kombinerades med Cirsium Oligophyllum ökade effekten ytterligare!

Koffein är välkänt för att öka energiåtgången under vila, men det centralstimulerande ämnet ökar även frisättningen av fett och förbränningen av fettsyror.


Dosering:
Dag 1-3: 1 kapsel på tom mage före frukost
Dag 4 och framåt: 1 kapsel på tom mage före frukost och 1 kapsel 6-8timmar senare.

Drick rikligt med vatten då du använder OxyElite Pro.

För ytterligare effekt öka doseringen med max 1 kapsel ytterligare vid morgondosen.
Överskrid aldrig 3 kapslar/dygn.

Tag i max 8 veckor och gör därefter uppehåll i minst 4 veckor.


Så nu ska det testas om det funkar som hon sa!!!
VAD TROR NI???

Tillbaka!!!

Har inte bloggat på ett tag, har inte haft ork till nånting kan man säga. Mkt pga sömnbrist och sen har jag varit deppad... Sakta men säkert börjar man bli glad igen fast sömnbristen är detsamma.
Va iaf och provade en hel del klänningar idag och jag fastnade för en, den kändes att det är liksom JAG :)
Har försökt hitta en bild på just den klänningen men hittar ingen men hittade en som liknar den.....




Klänningen är lik den här.....


Helgen!!!

I fredags (nyårsafton) firade vi hos bästaste Camilla o hennes flickor, åt lite tacos och umgicks.
Bella & leon sov över där så jag hade bara Mille och Kian hem, fick sova ut den natten iaf Kian sov 7,5 isträck innan han vakna för ett mål och sen somna om =)

Lördag (Nyårsdagen) altså igår så åt vi frukost och sen fixa ordning oss för att knalla hem till Camilla igen för att hämta hem Bella och Leon...
Vi fick även med oss Camillas Frida hem och Mille stanna hos Camilla hehe vi brukar bytlåna barn =)

Idag är det söndag och idag åker träningscyckeln upp=)
Älsklingen sover fortfarande och tjejerna poppar musik och leker med Leon, själv så har jag suttit och kikat på nätet,har so mkt planer så man vet inte vart man ska börja hehe.
Beställde iaf svarta gardiner till köket igår =) ska bli sååååå fint!!!
Får se vad resten av dagen har att erbjuda då....

Hur h ar er helg varit och vad ska ni ta hitta på idag då???

RSS 2.0