Skulle villja göra.....

Näsplastik

Näsplastiken syftar till att ändra näsans form och storlek enligt patientens önskningar. Tillsammans med plastikkirurgen går man mycket noga igenom exakt vad du önskar ändra på. Ofta är det vissa detaljer på näsan som har givit långvariga komplex och som är speciellt angelägna att bli av med. Du får också en databild på ett tänkbart, realistiskt resultat som är individuellt anpassat.

Plastikkirurgens viktiga uppgift inför en näsplastik är att bedöma huruvida patientens önskemål är rimliga och realistiska och om det är kirurgiskt möjligt att korrigera dem. Plastikkirurgen skall också tala om eventuella svårigheter och komplikationer och hur möjligheterna är att nå ett bra och realistiskt resultat.

Du skall vara frisk och utvilad inför operationen. Om du har kvisslor i ansiktet skall dessa behandlas innan operationen.

Alla operationer sker under narkos och i kombination med lokalbedövning. Snitten vid näsplastik läggs vanligen inne i näsan vilket gör att man oftast inte har några synliga ärr.

Ett förband bestående av papperstejpar och plastskena (motsvarande ett gips) sätts fast på näsan efter operationen. Det är bra att använda näsdroppar för att minska svullnaden inne i näsan (högst en vecka). Plastskenan skall sitta på cirka en vecka och tas bort samtidigt som stygnen tas bort.

Efter operationen får du vara kvar på kliniken i 2-4 timmar varefter du kan åka hem.

Blåmärken och svullnader är oftast belägna under ögonen och försvinner i regel inom 10-14 dagar. Det är viktigt att veta att olika personer svullnar olika mycket efter operationen.

När förbandet tagits bort efter en vecka kan Du se resultatet till cirka 80-90 %, men näsan är inte helt färdigläkt förrän efter 6-12 månader då också slutkontroller brukar göras.




Men men  priset är  för Näsa:

Nästippsplastik/hump
30000 kronor
Total näsplastik
36000 kronor



Inte billigt så får fundera lite..........

Kommentarer
Postat av: Nadja

Jag är så glad över att jag gjorde om min näsa, så himla skönt att kunna se sig själv i spegeln utan att få ångest! =)

2010-09-21 @ 10:14:22
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Mia

Har funderat själv på läppförstoring för överläppen, bara lite... Prova med restylane först som försvinner efter ett tag.

2010-10-01 @ 13:59:31
URL: http://miamaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0